Facademaling og farve

Grundejerforeningen har indgået ny aftale med Flugger farver pr. Juni 2016. Du får som grundejer i Nyskifte 20% rabat. Opgiv følgende når du handler. Bemærk at det er en kontant aftale.

Flugger farver

Islevdalsvej 122

2610 Rødovre

Tlf: 44 84 08 22

 

Konto:

Kode:

 

520699

2610

 

Er du i tvivl om farvekoden til facaden på "de lave" huse kan vi oplyse, at Fluggers svenskrøde er meget mørk i farven. Det er vores erfaring at Dyrup´s Acryl Plast facademaling glans 10 i Svenskrød er helt perfekt i farven. Den er ligeledes dejlig at arbejde med og dækker ret godt.

Skal hele huset blot friskes op skal du bruge ca. 3 liter. Er huset helt nypudset, skal du nok regne med det dobbelte. Husk at give det nypudsede en omgang facade primer inden du maler. Det gør du for at "mætte" og binde pudsen sammen. Men giv det KUN en gang primer. Ellers bliver overfladen for "glat" hvilket resulterer i at malingen ikke hæfter ordentligt.

Spørg altid en fagmand til råds.

Dyrup Facademaling

Acryl Plast glans 10

facademaling 1 

 

 

                               

 

Nyheder

Svar fra Rødovre Kommune

På baggrund af beslutning truffet på generalforsamlingen i marts 2014, har en arbejdsgruppe under bestyrelsen arbejdet på at undersøge mulighederne for at ajourføre vores servitutter / deklarationer, herunder forhøre os om et farveskifte på den lave bebyggelse er mulig.

Læs mere …

Rendag 2017

23. april 2017 havde vi igen i år nogle rigtig arbejdsomme timer med hyggesnak imens der blev luget ukrudt m.m. og i år sluttede vi af med mere hyggesnak, grillede pølser og brød med div. tilbehør, lidt chips, øl/sodavand og vin.

Læs mere …

Ny rabat aftale med Flugger farver

 

Grundejerforeningen har forhandlet en ny aftale på plads med Flugger farver. Læs mere her: Facademaling og farve